Κερδίστε μια Sony Cyber-shot DSC-HX20V

Το cinemag.gr και η Sony Europe Ltd., δ.τ. Sony Hellas, φανατικοί εραστές – και οι δύο – της τέχνης των εικόνων, σας κάνουν δώρο μια υπερσύγχρονη φωτογραφική μηχανή, Sony Cyber-shot DSC-HX20V, με υψηλό ζούμ (20x), προκειμένου να φέρνετε κοντά σας όλα όσα σας λείπουν!

Για να συμμετάσχει κανείς στο Διαγωνισμό, αρκεί να κάνει «like» στη σελίδα του Περιοδικού Σινεμά – cinemag.gr στο Facebook και αμέσως μετά, να κάνει «tag» τον εαυτό του ή «like» στην αγαπημένη τους φωτογραφία, από το αντίστοιχο άλμπουμ με τίτλο «Κινηματογραφικός Διαγωνισμός». Ο νικητής θα προκύψει από κλήρωση με τα ονόματα όλων των συμμετεχόντων.

Δεν χρειάζεται πλέον να μεταφέρετε μία μεγάλη και ογκώδη φωτογραφική μηχανή για να τραβάτε εντυπωσιακά και με βάθος κοντινά πλάνα. Με τα τελευταία μοντέλα ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών Cyber-shot™ της Sony, απολαμβάνετε ζουμ υψηλής ποιότητας και εκπληκτικές εικόνες με πολλές λεπτομέρειες, σε Full HD φωτογραφίες και βίντεο!

Καθαρότερες και σταθερότερες εικόνες με υψηλό ζουμ από μία compact φωτογραφική μηχανή

Κορυφαία επιλογή της νέας σειράς Cyber-shot™ είναι η ισχυρή, κομψή και μικρού μεγέθους ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Sony Cyber-shot DSC-HX20V με το προηγμένο ασφαιρικό φακό και τα τεχνολογικά εξελιγμένα χαρακτηριστικά λήψης – όλα αυτά σε ένα στυλάτο και εύκολο στη μεταφορά σώμα, που την καθιστά ιδανικό σύντροφό σας στα ταξίδια. Σε συνδυασμό με τον τελευταίας γενιάς επεξεργαστή εικόνας BIONZ της Sony, ο αισθητήρας υψηλών επιδόσεων Exmor R™ CMOS με 18,2 ενεργά megapixel εξασφαλίζει αψεγάδιαστη εικόνα με χαμηλά επίπεδα ψηφιακού θορύβου – ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Η προηγμένη τεχνολογία μείωσης ψηφιακού θορύβου εξασφαλίζει ένα φυσικό αποτέλεσμα με μειωμένο θόρυβο, μέσω της επεξεργασίας κάθε περιοχής της εικόνας με στόχο τη βέλτιστη ισορροπία μεταξύ θορύβου και λεπτομερειών. Είναι ιδανική για σκηνές δράσης, φευγαλέα πορτρέτα και κοντινά πλάνα, με άμεση απόκριση στις λήψεις και γρήγορη αυτόματη εστίαση (περίπου 0,13 δευτερόλεπτα σε φως ημέρας και 0,21 δευτερόλεπτα σε χαμηλό φωτισμό στα 3 EV) που σας βοηθούν να αιχμαλωτίσετε ακόμα περισσότερες στιγμές σε κλάσματα του δευτερολέπτου.

Μεταξύ των σημαντικών στοιχείων της HX20V περιλαμβάνονται το οπτικό ζουμ 20x, η δυνατότητα εγγραφής βίντεο AVCHD Full HD 50p για σούπερ ομαλή λήψη, η καλλιτεχνική λειτουργία Picture Effect για δημιουργικές φωτογραφίες, η λήψη 3D και το GPS. Οι τεχνολογικά προηγμένες χειροκίνητες ρυθμίσεις σάς προσφέρουν εξαιρετικό δημιουργικό έλεγχο όταν τραβάτε πραγματικά όμορφες Full HD φωτογραφίες και βίντεο.

Κατασκευή από ανακυκλωμένο πλαστικό της Sony `SoRPlas’ Η νέα φωτογραφική μηχανή Cyber-shot™ HX20V κατασκευάζεται εν μέρει από το ανακυκλωμένο πλαστικό της Sony, `SoRPlas’ (Sony Recycled Plastic), ένα πολυκαρβονικό πλαστικό βραδείας καύσης που περιέχει κατά 99% ανακυκλωμένα υλικά. Το `SoRPlas’ παρουσιάζει εξαιρετική δύναμη και μοναδική στον κόσμο ανθεκτικότητα και αντοχή στη θερμότητα.

Όροι Διαγωνισμού:

1. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όσοι είναι άνω των 14 ετών. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στις Εταιρίες «Κινηματογραφική Εταιρία Αθηνών- Αστική μη κερδοσκοπική Εταιρία» («Διοργανώτρια») και « Sony Europe Ltd., δ.τ. Sony Hellas», οι σύζυγοί τους και οι συγγενείς τους α’ και β’ βαθμού.

2. Ο Διαγωνισμός άρχεται την 20.7.2012 και λήγει την 28.8.2012 και ώρα 16.00.

3. Οι αναγνώστες του cinemag.gr, για να συμμετάσχουν στο Διαγωνισμό θα πρέπει, από την 20.7.2012 έως την 28.8.2012 και ώρα 16.00 να κάνει «like» στη σελίδα του περιοδικού Σινεμά – cinemag.gr στο Facebook και αμέσως μετά, να κάνει «tag» τον εαυτό του ή «like» στην αγαπημένη τους φωτογραφία, από το αντίστοιχο άλμπουμ με τίτλο «Κινηματογραφικός Διαγωνισμός». Ο νικητής θα προκύψει από κλήρωση με τα ονόματα όλων των συμμετεχόντων.

4. Από την κλήρωση (που θα πραγματοποιηθεί στις 28.8.2012 και ώρα 18.00 στα γραφεία της Διοργανώτριας), στην οποία μπορεί να παρευρεθεί οποιοσδήποτε επιθυμεί, θα ανακηρυχθεί ο μεγάλος νικητής. Ο 1ος νικητής θα κερδίσει μια Sony Cyber-shot DSC-HX20V.

5. Τo έπαθλο είναι αυστηρώς προσωπικό και δεν εξαργυρώνεται με χρήματα.

6. Σε περίπτωση που ο νικητής διαμένει εκτός Ελλάδος, θα πρέπει να υποδείξει πρόσωπο εντός Ελλάδος, στον οποίο θα παραδοθεί το δώρο του.

7. Τα δώρο θα παραδώσει στον νικητή, ή σε νόμιμο εκπρόσωπο αυτού, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, Κος Ορέστης Ανδρεαδάκης, κατά την έναρξη της προβολής της ταινίας «Κινέττα» του Γιώργου Λάνθιμου η οποία είναι προγραμματισμένη, στο πλαίσιο του 2ου Athens Open Air Film Festival, για την Πέμπτη 30 Αυγούστου, στην είσοδο του Θεάτρου Διονύσου. Σε περίπτωση αποστολής τα έξοδα αποστολής και ο κίνδυνος βαρύνουν το νικητή.

8. Οι συμμετέχοντες συναινούν όπως τα προσωπικά τους δεδομένα χρησιμοποιηθούν από τη Διοργανώτρια και τα αρμόδια πρόσωπα είτε δια αυτοματοποιημένων μέσων είτε δια μη αυτοματοποιημένων μέσων. Η Διοργανώτρια δύναται να εισάγει τα δεδομένα αυτά σε αρχείο δεδομένων με σκοπό τη μελλοντική επικοινωνία μαζί τους. Το αρχείο αυτό θα κρατηθεί για διάστημα 3 μηνών από τη λήξη του Διαγωνισμού. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή κάθε ενδιαφερόμενος απευθυνόμενος εγγράφως προς τη Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης, πρόσβασης, μεταβολής ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων, βάσει του άρθρου 11-13 του νόμου 2472/97.

9. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συμμετοχής και διεξαγωγής του Διαγωνισμού, καθώς και να ακυρώσει αυτόν μόνο για σπουδαίο λόγο.

10. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει και αποδεικνύει τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του παρόντος.

11. Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει σε σχέση με το Διαγωνισμό θα παραπέμπεται αποκλειστικά στα Δικαστήρια των Αθηνών, που θα εφαρμόσουν το ελληνικό δίκαιο.

 

 

 

Advertisements

About Press Office

Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x

Αναρτήθηκε στις Uncategorized

Μόνιμος σύνδεσμος

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Οι νυχτες στο Twitter

Νυχτες Πρεμιερας τελεια τζι αρ

Ημερολογιο

Ιουλίου 2012
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Ιον.   Αυγ. »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Αρέσει σε %d bloggers: